Black Acid World rolled the dice, and from the blind chance a trip reaching the stars began, and from the heavy electro and dark rap on the way, a single called the Black Pop was born.

 

 

 

Tracklist:

Juuret herää | Mustan tähden alla | Tuulen henget

Apple Music | iTunes>>
Listen Spotify >>
Listen Deezer >>
Listen Tidal >>

 

A brooding Finn group Black Acid World makes an outstanding return with their new single titled Black Pop. Whereas the Black Acid World’s previous single /ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/ was a raging darkwave- drum and bass assault, now the beats come with spitting bars reeking of disillusioned life, unapologetically your’s. Black Pop presents a new Black Acid World with oppressive atmosphere and featuring the Finnish rap ol’ son of guns TKK & Setä Tamu. This time the black acid is rooted in the dark woods, underneath the starlight night skies, where the coarse voices and the sense of emptiness prevails. The lyrical themes of the three tracks on the single cover the circle of life and nature and their abstract connection, painted in the bleak colors of the inevitable end.

Black Acid World was found 2018 with members from Finnish metal bands Sotajumala, Alghazanth, …And Oceans and Unholy. Now they are known by cryptic aliases W.Y.W-77, Lap 10, Fast Beat A, K-Dog East ja Mz.V. Though the guys have earned their bearings in metal bands, Black Acid World doesn’t respect genre boundaries and is always ready to play an unsuspected ace from the sleeve.

TKK (also known as Kuningas Pähkinä) and Setä Tamu have rapped their way since the early 90’s. The duo’s first release was Kaikki suvussa EP released in the 2000, widely known also among the younger generation. Throughout the years Kuningas and Tamu have released several hits in Finland – like Tyttö sinä olet meritähti, Hei Scully – and collaborated with several of the best-known Finnish artists.   

Black Pop is now available on iTunes and other web stores. It will be simultaneously available via streaming services internationally. Distributed by Playground Music Finland. Black Pop is the second part of a trilogy of singles, the ending part of which will be released early 2021.

 

Black Acid World feat. TKK & Setä Tamu:
Uusi single Black Pop nyt digipalveluissa!

 

Mustan hapon maailmassa pyöräytettiin liejuista noppaa, ja sattumasta syntyi tähtiin kurkottava matka, jonka varrella raskaasta electrosta ja tummanpuhuvasta räpistä syntyi Black Pop -niminen single.

Suomalainen synkistelijäryhmä Black Acid World tekee komean paluun uudella singlellä Black Pop. Jos heidän edellinen single /ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/ oli kuin raivokas darkwave- ja drum and bass -rynnäkkö, niin tällä kertaa biittien päälle syljetään pokka päällä elämänmakuisia riimejä. Black Pop esittelee uudenlaisen Black Acid Worldin, jonka soundimaailma on painostavan raskas ja fiittaamassa ovat suomiräpin vanhat ketut TKK & Setä Tamu. Tällä kertaa musta happo juurtuu pimeään metsään, alle öisen tähtitaivaan, missä vallitsee karkeat äänet ja tunne tyhjyyden. Sinkulla on kolme träkkiä, joiden lyyrisissä teemoissa käsitellään elämän ja luonnon kiertokulun abstraktia yhteyttä ja maalataan olevaisen lopun lohduttomilla sävyillä.

 

Träkkilista:

Juuret herää | Mustan tähden alla | Tuulen henget

Apple Music | iTunes>>
Listen Spotify >>
Listen Deezer >>
Listen Tidal >>

 

Black Acid World on perustettu vuonna 2018. Ryhmässä vaikuttaa jäseniä suomalaisista metallibändeistä, kuten Sotajumala, Alghazanth, …And Oceans ja Unholy, mutta nyt heidät tunnetaan kryptisillä aliaksilla W.Y.W-77, Lap 10, Fast Beat A, K-Dog East ja Mz.V. Tyypit ovat luoneet nahkansa metallibändeissä, mutta Black Acid Worldissa ei tunneta raja-aitoja ja pöytään lyödään aina jotain epätavallista.

TKK – jonka muinaiset muistavat Kuningas Pähkinän tähtipölynä vaeltavana haamuna – ja Setä Tamu ovat tehneet tahoillaan räppia jo 1990-luvun alkupuoliskolta lähtien. Kaksikon ensimmäinen yhteistyö on vuonna 2000 julkaistu Kaikki suvussa EP, joka on levinnyt laajasti myös nuorempien sukupolvien tietoon. Vuosien aikana Kunkku ja Tamu ovat julkaisseet useita hittejä – kuten Tyttö sinä olet meritähti, Hei Scully – ja tehneet myös yhteistyötä useiden suomalaisten eturivin artistien kanssa.

Black Pop on saatavissa iTunesista ja muista verkkokaupoista. Lisäksi se on saatavilla kaikista suoratoistopalveluista maailmanlaajuisesti. Jakelusta huolehtii Playground Music Finland. Black Pop on vuoden 2020 aikana julkaistavan singletrilogian toinen osa, ja trilogian päätösosa julkaistaan alkuvuodesta 2021.

 

 

Facebook Twitter Email