Finnish ug rapper Carlos Blanco’s first EP is now available from all digi and streaming services worldwide. Expect nothing less than thick pulsing bass lines, groovy beats and hazy lines.

Track list: Ruuti | CC | Lähiö Lapsi | Satalasis | Ruuti Remix

Click below to choose your favourite digi platform:

Lähiöräppäri Carlos Blancon EP nyt digipalveluissa.

Träkkilista: Ruuti | CC | Lähiö Lapsi | Satalasis | Ruuti Remix

Carlosin soundin selkärankana toimii hiphopin juurille uskolliset makeankatkuiset biitit. EP:llä on viisi träkkiä, joilla fiittaa melkoinen määrä possea, kuten Kakezi UsuM, Aine, Hurtta, Kekkonen, Iivo, Eepi Boloks ja Ill Kirill. Lopputuloksena kuullaan diippiä lähiöräppiä, jossa paksu basso lyö lantiot alas ja groovet biitit kämmenet yhteen. Träkkien raaka energia luo vaaran tuntua, kun laineja tippuu kuin ryynejä apteekista.

Carlos Blanco aloitti räppäämään vuonna 2015. Vuosien varrella hän on tehnyt keikkaa ja antanut sylkinäytteitään useissa räpin SM-kisoissa. Carlosin musiikissa voi kuulla monenlaisia vaikutteita, kun soundissa on suomalaisen underground-räpin klangia, mutta toisaalta viittaukset Cypress Hilliin ja Public Enemyyn eivät ole kaukaa haettuja. Lyyrisissä teemoissa Carlos sukeltaa elämän syvään päätyyn ja ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Facebook Twitter Email