Black Acid World feat. TKK & Setä Tamu:
Black Pop single to be released in November

We are honored to announce one of the most absorbing collaborations of the year when shadowy electro-patrol Black Acid World did an up top with TKK and Setä Tamu of rap fame – this begot a single called Black Pop, which will be published in November 2020.

However, hold your proverbial horses and keep your eyes peeled on your social media outlet; we will reveal the precise release date when we get closer to release on the Skithund Records Facebook page.

Black Pop is the second part of the single trilogy, the first part of which – /ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/ – was published in May 2020.

Black Acid World feat. TKK & Setä Tamu:
Black Pop -single julkaistaan marraskuussa

Meillä on kunnia ilmoittaa yhdestä vuoden mielenkiintoisimmasta kollaboraatiosta, kun tummanpuhuva electro-partio Black Acid World heitti high-fivet räppipiireissä mainetta niittäneiden TKK:n ja Setä Tamun kanssa ja lopputuloksena syntyi sinkku nimeltä Black Pop, joka julkaistaan marraskuussa 2020.

Pistä kuitenkin kiviä taskuun ja nokka kohti somea, paljastamme tarkan julkaisupäivän Skithund Recordsin Facebook-sivulla lähempänä julkaisua.

Black Pop on toinen osa singletrilogiaan, jonka ensimmäinen osa /ʌɪsəˈleɪʃ(ə)n/ julkaistiin toukokuussa 2020.

 

Black Acid World - Black Pop

 

 

 

Facebook Twitter Email