ELEKTRUS EREKTUS ‘LÄHIÖ 4-TRACK’ OUT JUNE 6th!!

 

 

Skithund Records is releasing ‘LÄHIÖ 4-TRACK’ by Elektrus Erektus on June 6th 2019. A suburban tale in 9 acts, brought to you by the king of suburban sleazedsico. Download and streaming available worldwide at your service provider of choice. Distributed by Playground Music. Cat.nbr. SHR053 2019. Sleeve art by Robert Kosenius.

 

See more: elektruserektus@blogspot  more info in Finnish below sleeve picture.

 

 

Elektrus Erektus: Lähiö 4-Track digijulkaisuun 6.6.2019

 

Kelvollista lofi-kutuelektroa ja lähiödiscoa varttuneemmille ihmisille, joiden mielestä 35-vuotias on vielä ihan nuori. (Mika Roth / Desibeli.net)

 

Elektrus Erektusin “Lähiö 4-Track” julkaistaan diginä Skithund Recordsin kautta 6.6.2019. Elektrus Erektus on keski-ikäinen perheenisä, josta kuoriutuu yön pimeinä tunteina sikapäinen lähiödiskojen liskokuningas.

 

Lähiö 4-Track koostuu vuonna 2018 julkaistun Lähiö-albumin alustavista neliraitaäänityksistä, jotka osoittautuivat niin mehukkaiksi, jotta erillinen julkaisu koettiin aiheelliseksi. Seksihelteillä taltioidut sessiot kertovat tarinan urbaanista rakkaudesta ja rakastamisen vaikeudesta. Soundiltaan äänite on eroottisen tumma ja sopivan likainen. Kansitaiteen toteutti Robert Kosenius.

 

Albumi on saatavissa iTunesista ja muista verkkokaupoista 6. kesäkuuta alkaen. Samalla se tulee suoratoistopalveluihin maailmanlaajuisesti. Jakelusta huolehtii Playground Music Finland.

 

Lisätiedot

elektruserektus.blogspot.com

 

 

 

Facebook Twitter Email
Recent Posts

Latest Facebook Post

Chill out with Lords of Chernobyl – their stoner rock fueled debut album 'Carousel of Decibel' is available in all streaming services worldwide!Carousel of Decibel, an album by Lords of Chernobyl on Spotify ... See MoreSee Less

4 hours ago  ·  

View on Facebook
Available in Store

TOTAL VOMIT EXPERIENCE / FESTERDAY SPLIT 7" vinyl

NOW IN STOCK! Shipping world wide.
12,00 € (tax incl.)
by Skithund Records
Distributed by