ELEKTRUS EREKTUS ‘LÄHIÖ – 4 TRACK’ OUT JUNE 6th!!

 

 

Skithund Records is releasing ‘LÄHIÖ – 4 track’ by Elektrus Erektus on June 6th 2019. A suburban tale in 9 acts, brought to you by the king of suburban sleazedsico. Download and streaming available worldwide at your service provider of choice. Distributed by Playground Music. Cat.nbr. SHR053 2019. Sleeve art by Robert Kosenius.

 

See more: elektruserektus@blogspot  more info in Finnish below sleeve picture.

 

 

Kelvollista lofi-kutuelektroa ja lähiödiscoa varttuneemmille ihmisille, joiden mielestä 35-vuotias on vielä ihan nuori.” (Mika Roth / Desibeli.net)

Skithund Records julkaisee Elektrus Erektusin Lähiö 4-track -albumin 06.06.2019. Lähiödiscon kuninkaan uusin julkaisu koostuu vuonna 2018 julkaistun Lähiö-operetin alustavista neliraita-äänityksistä, jotka osoittautuivat kaappia kollatessa niin mehukkaiksi, jotta erillinen julkaisu koettiin relevantiksi. Levyn kannet on toteuttanut Robert Kosenius.

 

Viime kesän seksihelteillä taltioitu Lähiö 4-track kertoo rakkaustarinan urbaanista lähiöstä. Soundiltaan se on eroottisen tumma ja sopivan rosoinen. Lue lisää levyn synnystä ja operetin sisällöstä -> elektruserektus@blogspot

 

Lähiö 4-track on saatavilla 06.06.19 alkaen iTunesista ja muista verkkokaupoista. Samalla se tulee myös suoratoistopalveluihin maailmanlaajuisesti.

 

 

Facebook Twitter Email