CARLOS BLANCO’S DEBUT EP DROPS ON APRIL 30, 2021

 

Struggling from the suburban of Soukka, Espoo (Finland), Carlos Blanco drops debut EP full of Finnish Gangsta Rap on April 30, 2021.

The influences in Carlos’ music features a clang of a Finnish underground rap, but on the other hand, references to Cypress Hill and Public Enemy are not far-fetched. On this EP you’ll also hear his favourite posse: Kakezi UsuM, Aine, Hurtta, Kekkonen, Iivo, Eepi Boloks and Ill Kirill.

EP will be available from all digistores and streaming services worldwide on April 30, 2021.

Soukan lähiöstä ponnistavan Carlos Blancon debyytti-EP julkaistaan diginä 30.4.2021.

Carlosin musassa voi kuulla monenlaisia vaikutteita, kun soundissa on suomalaisen underground-räpin klangia, mutta toisaalta viittaukset Cypress Hilliin ja Public Enemyyn eivät ole kaukaa haettuja. EP:llä on äänessä melkoinen määrä possea, kun fiittaamassa ovat Carlosin luottotyypit Kakezi UsuM, Aine, Hurtta, Kekkonen, Iivo, Eepi Boloks ja Ill Kirill.

Pysy tutkalla – EP löytyy kaikista digi- ja striimipalveluista 30.4.2021 alkaen.

 

Facebook Twitter Email
Shop Items
News items